Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:

Jag är certifierad massageterapeut och ayurvedisk terapeut och coach sedan 2006. Jag utbildade mig till yogalärare 2008 och håller klasser i yogaflow, Mediyoga och Yogabalance.

Jag erbjuder ayurvediska behandlingar i Stråtjära, Hälsingland, eller under olika event. Vill du boka ett event med minst 4 personer så kommer jag gärna till er och utför behandlingar.

Här på hemsidan kan delta i mina yogapass eller prova en onlinekurs. All coaching sker via zoom.

Vill du komma i kontakt maila till

jenny@jelimassage.se

eller via sms på 0707446171

Massage

Vi arbetar med klassisk massage och är certifierade massageterapeuter. Vi arbetar med knådning av muskulatur, triggerpunkter, terapeutsik stretching bland annat för att få bästa resultat på spända krampade muskler.
Vi följer branschrådets Svensk Massage riktlinjer kring behandling.

Hoss oss kan du känna dig trygg med att få den hjälp du behöver. Vi anpassar varje behandling efter just dig. Vårt fokus ligger på din hälsa.

Företagsmassage

Vi kommer ut till ditt företag och behandlar! Vill ni ha massagepå arbetspatsen så kommer vi. Vi arbetar idag med ett flertal företag i Söderhamn, Bollnäs och Gävle. Det går även bra att låta era anställda komma till oss med månadsvis fakturering. Upplägg för företagsmassage kan se olika ut´, iblandstår arbetsplatsen för massagen som förmån för de anställda, ibland står arbetsplatsen för förmånen att gå ifrån på arbetstid men den anställda betalar själv. Kontakta oss så utformar vi det upplägg som passar er allra bäst.

Skönhetsbehandlingar

Vi erbjuder även skönhetsbehandlingar som vaxning, färgning av fransar och bryn, ansiktsbehandling. För kroppen har vi sköna Spabehandlingar som lerinpackning, chokladmassage, detoxbehandling

Alla våra produkter är naturliga och ekologiska. Vi inspireras av naturen i våra behandlingar och väljer att arbeta med rena produkter för din trygghet och speciellt för at du som allergiker ska kunna trivas hos oss

Yoga

Vi är utbildade yogainstruktörer inom Mediyoga, gravidyoga och yogaflow. Mediyoga är utvecklad hos mediyogainstitutet i sverige i nära samarbete med Karolinska institutet och Danderydssjukhus. Mediyogapssen är mjuka och lugna och ofta inriktade på ett tema som stresshantering, ryggproblem, migrän, hormonsystem, innre styrka osv.

All bokning av klasser, behandlingar och kurser sker via jenny@jelimassage.se

actiway gävle massagefriskvårdskuponger gävle massagewellnet-large