Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:
7 dagars detox – Piggare, Gladare och mer Fokuserad

7 dagars detox – Piggare, Gladare och mer Fokuserad

36 studenter

Med en veckas detox får din kropp chansen att läka sig, rensa ut gifter och återställa sig.

Vi samlar en hel del gifter och slagg i kroppen. Mycket av det kommer från mat, luft, kosmetika eller tvättmedel. Vi har en naturlig inbyggd detox som hela tiden jobbar, men ibland överbelastar vi vårt system.

Då börjar vi lagra in gifter i kroppens vävnader och blir trötta, får dålig hy, värk i kroppen, sväller upp i ben armar, får uppsvälld mage, blir inflamerade i muskler och leder.

Då är det dags för en detox!

Att avgifta, detoxa, sig själv är en uråldrig ritual ars syfte är att läka och stärka kroppen. Det är ingen svältdiet, utan en fasta där vi äter kitchari, smoothies, grönsaker och frukt.

I den här kursen får du steg för steg och dag för dag instruktioner hur du kan fåut det mesta möjliga av din detox vecka.

En detox är som bäst när den är hollistiskt övergripande och hjälper dig att rensa ut gifter, gamla känslor, gamla mönster, gamla måsten och gammal skräpmat i skåpen.

Med yogaövningar, meditationer, hälsosamma detoxrecept och detoxkurer för bådein och utsidan kommer den här veckann hjälpa dig att bli av med extra kilon, uppsvälldhet, tygndkänsla och trötthet.

Instruktör

199.00kr 99.00kr

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *