Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:
Yoga under sommaren hos Peaceful Gefle med Jenny Lidberg

Yoga under sommaren hos Peaceful Gefle med Jenny Lidberg

Passa på att prova några av våra sköna yogapass under sommaren. Vi kör några enstaka tillfällen med Mediyoga och YogaShred pass. Du kan boka på vår hemsidan eller genom mail till jenny@jelimassage.se.

 

Mediyoga

är en mjukare yogaform med rötterna i kundaliniyogan. Mediyoga passar alla och kan för dig som har svårt att sitta på golvet även göras på en pall.  Fokus ligger på andning, komma ner i varv och rytmiska lugnande övningar synkroniserade med andningen

Yogashred

Yogashred är ett kortare intensivare pass på 40 minuter. Här är yoga övningarna indelade i högintensiva intervaller, hiit. Vi utgår från tabata där varje övning görs medmaximal intensitet 30 sekunder och sedan vilar vi 10 sekunder. Itensivt roligt och bra träning för hela kroppen.

 

Yinyoga

Yinyogan är en lugn yoga med fokus på stretch av både muskler och bindväv. Genom att hålla varje övning länge hinner du komma längre i stretchövningen och landa i din egen kropp. Istället för att pressa dig längre låter du kroppen själv ge efter. Mild men effektiv mot stela kroppar.

Gravidyoga

Ett pass för dig som under graviditeten vill träna mjukt, finna närvaro och lugn. Passen är 45 minuter, och vi gör övningarna långsamt och med vila emellan. Du kan delta under hela graviditeten.

Länk till bokning hittar du här

Booked Appointments