Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:

Balansboll på jobbet

Att sitta och jobba å en balansboll är stärkande för hela ryggen och kan minska trötthet i axlar, huvudvärk eller axelproblem.

Genom att sitta på bollen behöver hela kroppen jobba för att stabilisera upp. Små små coremuskler som ligger längs leder arbetar med att förbättra din hållning och för att du ska känna dig rak på den lite gungiga bollen. Ett utmärkt sätt att bygga styrka på jobbet och minska smärtproblem på kontoret.

Här är ett företag som har utvecklat det ide med balansboll på jobbet ytterligare. Gaiam.com har funnits länge och alltid erbjudit ekokläder, ekoyogamattor och vackra smycken. Dessa stolar tyckte jag dock var fantastiska och måste dela med mig av. Tryck på varje bild för att läsa mer!

Ultimate Balance Ball Chair    Balance Ball Chair Kit   Balance Ball® Stool    High-Rise Balance Ball® Stool

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Q2DrHcsseVQ[/embedyt][embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Q2DrHcsseVQ[/embedyt]