Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:

Att handla grönt och medvetet!

Organic to Green - Liquid Coconut Oil

Vi älskar ekologiska genomtänkta produkter från märken som bryr sig om vad deras produkter innehåller och hur de tillverkats.

För att börja medvetet konsumera och bli en grön konsument behöver du börja med att ta reda på mer om företaget du vill handla av. Många av de miljöcertifieringar och märkningar som finns idag är urvattnade och inte tillräckliga, vi måste bli mer medvetna konsumenter, vi måste ifrågasäta, kolla upp innehåll och kräva av distributörer att ta in rätt typ av produkter i sina webshoppar.

Att köpa en massageolja som är tillverkad av en mindre producent med kärlek och omtanke tycker vi slår billiga priser och populära märkesvaror.

Att skapa en relation med tillverkaren genom att läsa om dem förhöjer också shopping upplevelse. Vem blir inte glad av att veta att den flaska olja du håller i handen har skapats i en mindre upplaga med utvalda ingredienser a människor som har en vision och en tanke om hållbarhet -både för din skull och miljöns.

Kolla in organicTogreen.com, en av våra favoriter just nu!

Free Shipping For Orders Over $50. Sign Up For Newsletter And Get 10% Off First Order.