Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:

Inspiration

Inspiration kommer från många olika vinklar och vrår. Här har jag samlat lite länkar till olika websidor som jag tycker är värda ett besök.
Bakom dessa länkar hittar du hälso-yoga-livsglädje-ayurveda-träning-meditations tips och lite till.

 

dailyom-468a                   DailyOm har discussioner och onlinekurser av olika slag inom                                                                               healing hälsa och andlighet

devicesv2-300x145                                Balans Online erbjuder ett abonnemang där du kan ta del av                                                                                   yoga och meditaioner från den svenska Mediyogan

 

mediyoga_kombi_boll_child_j                               Göran Boll grundade Mediyogainstitutet för att kunna använda yoga                                                                     inom vård och forskning. Här hittar du kurser, prova på pass och                                                                         massor av spännande forskning om Yoga.

med_what                                  Fantastiska Davidji! Meditation när den är som bäst. Youtube                                                                                videos att lyssna på och en informationsspäckad sida om framför                                                                          allt meditation.