Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:

Stoppa inflammationer i kroppen med Omega 3

Omega 3

ingår i de essentiella fettsyror som kroppen måste ha för att kunna fungera.

Fettsyror behövs i hela kroppen men framför allt i hjärnan och till att lindra eller skapa inflammationer i kroppen.

Varför ska kropen skapa inflammationer kanske du undrar då?

Jo, ibland kan de behövas inflammation tillfälligt för att läkning eller för att skydda kroppen. Tex vid ett getingstick när kroppen vill ha tid på sig att bryta ned ett främmande ämne, då skickas fettsyran omega 6 till området. Det skapas en inflammation och svullnar upp, detta för att det främmande ämnet inte skall spridas vidare i kroppen. När nedbrytningen börjat skickas fettsyran omega 3 dit för att häva inflammationen.

Dessa två fettsyror samarbetar

hela tiden med att skapa inflammation och häva inflammation. För att de verkligen ska fungera behöver de ha en viss balans.

Omega 3 får vi i oss genom viltfångad fisk och omega 6 genom spannmål och växter bland annat. Det är inte så svårt att gissa vilken vi får i oss mest av…

Omega 6 dominerar hos de flesta människor idag och därför har vi problem med inflammationer som kroppen ej klarar av att läka ut.

I samarbeta med Zinzino Balance

, ett svenskt hälsoföretag erbjuder vi tester av fettsyror i blodet.

BalanceOil innehåller förutom fiskolja med omega3 även olivolja vilket optimerar upptaget av oljan. Balanceoil har många dokumenterade forskningsresultat och kan återställa fettsyrebalansen i kroppen på 4 månader.

Välj mellan ett 6 eller 12 måm abonnemang och du får ditt test hemskickat till dig med din första order. Testet analyseras av ett oberoende lab i Norge, du gör testet själv hemma och skickar det i medföljande kuvert. Inom några veckor har du fått resultatet. Vi går gärna igenom testet med dig då. Oljan kan du förstås börja med omedelbart när den kommer. Efter3-4 månader är det dags för test nr 2 oc då kommer du se resultat, Balans mellan fettsyror har börjat skapas och kanske till ch med återställts helt.

Intressant är också att få se andelen processat fett, palmolja som finns i blodet. Ett tufft uppvakande för många!


Beställ ditt test idag för att komma i balans!
 
Tryck på länken för att komma direkt till webshopen

balancebasic-kund-300x230