Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:

Ny ayurvedakurs den 3 nov

Kom och lär dig mer om det ayurvediska systemet.
Under två timmar kör vi en crashcourse i ayurveda.
Vi kommer gå igenom systemetsgrunder på ett enkelt och lättförståeligt sätt så att du efter denna kurs ska kunna applicera detta i din vardag.
Ayurveda är det indiska läkesystemet som utgår från att hitta balans i kropp själ och sinne. Yoga, mindfulness, meditation har sina rötter i ayurveda.

Detta system skapades av Indiens visa män för tusentals år sedan och har sedan dess fortsatt att utvecklats, det anses inte ännu vara klart utan anpassas hela tiden till den tid vi lever i.
En enkel manual som skulle få människor att få ut det mesta av sin hälsa, sitt liv och sin omgivning…så var det tänkt från början. Idag erbjuder ayurveda ett balanserat och enkelt sätt att skapa en mer naturlig vardag, i synk med de rytmer som finns runt ikring dig.
Årstider, dygnsrytm, ålder…alla dessa rytmer har en påverkan på din kropp och deras skiftnigar får din kropp att fungera på olika sätt. Att komma i balans med naturen är lugnande och stärkande samt gör under för immunförsvar oc hälsa.
ayurveda innebär inte att du måste äta Indisk mat eller konstiga recept och ingredienser som blir dyra eller svåra att hitta. Tvärtom kan det appliceras på all mat och det är individuellt anpassat till just dig. Vad som passar dig idag, just nu i livet under denna årstid.

Spännande och inspirerande kunskaper som du får med dig hem.

Kostnad 600 kr per person

1 Comment

  • Türk Takipçi Satın Al Posted 10 april, 2021 23:44

    Instagram için takipçi almak önemlidir fakat keşfet için yada kaliteli bir profile sahip olarak
    takipçi satın almak için En kaliteli site olan takip2018.com dan türk takipçi satın al hesabını bot takipçiler ile dolmasın
    Ayrıca Türk takipçi paketlerin hepsin de
    hediyeler mevcuttur.

Comments are closed.